Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Πλοια : Απεργία 3/6: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.

Απεργια Πλοια : Απεργία 3/6: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια - Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.. Αι νηες) είναι μια ειδική κατασκευή (ναυπήγημα), σχεδιασμένη για να κινείται με ασφάλεια στο νερό. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και.

Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ.

Ανεστάλη η απεργία της ΠΕΝΕΝ-Στις 9 φεύγουν τα πλοία από ...
Ανεστάλη η απεργία της ΠΕΝΕΝ-Στις 9 φεύγουν τα πλοία από ... from tomanifesto.gr
Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. 24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών.

Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του.

Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες ανεκ και μινωικές και. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. Δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας, θα είναι, σήμερα, δευτέρα, τα πλοία της ακτοπλοϊας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της.

Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα.

ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ
ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ: ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ from 2.bp.blogspot.com
Απεργία στο λιμάνι του πειραιά, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πανελλήνια ένωση ναυτών εμπορικού ναυτικού (πενεν), συμμετέχοντας στην 24ωρη παμπειραϊκή απεργία του. Πάντως, από την απεργία των ναυτικών έχουν ήδη δημιουργηθεί προβλήματα στις εμπορευματικές μεταφορές, καθώς περισσότερα από 15 πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δεν μπορούν να. Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Όλες οι ειδήσεις για απεργια πλοια. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση.

Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση.

Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. Κανένα δρομολόγιο σε όλα τα λιμάνια της. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Τι ξέρουμε για το πολλά υποσχόμενο αντιικό φάρμακο που «πολεμά». Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά.

Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. Τα ναυτεργατικά σωματεία που πραγματοποιούν ήδη 48ωρη απεργία από τις 00.01 τα ξημερώματα. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς.

ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ...
ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ: ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ... from taagapimenamouploia.files.wordpress.com
Δεμένα για 24 ώρες τα πλοία σήμερα. Όλες οι ειδήσεις για απεργία πλοία στο μεγαλύτερο νεανικό site. 24ωρη πανελλαδική απεργία της γσεε: Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών. Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλη τη χώρα, εξαιτίας της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την οποία αποφάσισε. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά.

24ωρη απεργία στις 3 ιούνη 2021.

Τα μεσάνυκτα απέπλευσαν τα πλοία knossos palace, superfast xii, bluestar paros, διαγόρας, βιντσέντζος κορνάρος, πρέβελης. Να προχωρήσουν σε νέα 24ωρη πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, με προοπτική κλιμάκωσης, από τις 00:01 τα ξημερώματα της πέμπτης 25 φεβρουαρίου έως τα. Άκαρπη η συνάντηση των εκπροσώπων της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας με την ένωση των ακτοπλόων στα γραφεία του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού ναυτιλίας για το θέμα της. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24. Παρ' όλα αυτά κάθως οι απεργίες αλλάζουν διάρκως επισκεφτείτε μας αργότερα και σίγουρα πριν χρησιμοποιήσετε τα μέσα για επιβεβαίωση. Απεργία / δεμένα τα πλοία την πέμπτη. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Η απεργιακή κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της τρίτης 23 φεβρουαρίου και θα λήξει στις 24:00 τα μεσάνυχτα της τετάρτης 24 φεβρουαρίου. Απεργία σήμερα με τη συμμετοχή και της αδεδυ που ζητάει να ενισχυθούν τα μέτρα προστασίας της υγείας στους χώρους εργασίας και τα σχολεία, την ενίσχυση του εσυ. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε για την πέμπτη, 26 νοεμβρίου, η πανελλήνια ένωση μηχανικών εμπορικού. 25.06.2019 | 14:27 απεργία πνο: Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 24 απεργια. Απεργία στις 18/2, σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, προκήρυξε η πενεν συμμετέχοντας στην κινητοποίηση του εργατικού κέντρου πειραιά.